Hjälp mig!

När jag sätter på min kamera så går det inte att ta bilder eller att radera bilder. Det står "spärrat kort", snälla hjälp mig, vet nån hur jag ska fixa det här?

/Nellie


Accessorize



Jag älskar affären Accessorize, de har så himla fina smycken! När jag var i London i somras så köpte jag ett halsband från Accessorize:

 

Men som tur är så finns Accessorize även i Sverige, så igår köpte jag två fina örhängen som ni ser på bilderna högst upp. Jag älskar dem!

Klicka här för att komma till Accessorize's hemsida!

/Nellie


Svartvitt eller färg?


Foto: Jag

Det är roligt när man upptäcker bilder som blir mycket finare när man gör dem svartvita. Det här är en sådan bild. Här är två små klickbara bilder så ni kan se den i färg också:

 

(Den i färg är inte redigerad, men ändå).

Så vad tycker ni? Svartvit eller färg?

/Nellie


We <3 it


Tumblr_lf1zo7vahz1qdexnho1_500_large
Tumblr_lf3xwzkl8m1qfkg32o1_500_large
Tumblr_lf3w5kw0li1qdqk9oo1_500_large
Tumblr_leyczw81kt1qciek8o1_500_large

Bilder från www.weheartit.com

Fina bilder. Jag älskar hemsidan weheartit.com, så himla mycket fina bilder och inspiration. ÅH! :D

/Nellie


Ny bloggdesign!

Det här är den första gången jag har en bloggdesign jag inte har gjort själv! Jag tröttnade på att sitta framför datorn i timmar och fixa i kod- och stil- mallarna. Jag tycker den är jättefin! Har av någon andledning har jag blivit jätte sugen på att blogga och har redan en massa inläggg som jag väntar på att skriva.

/Nellie


Sista dagen på lovet.

Jaha, då var lovet slut. Men jag är ganska glad ändå för den här kvällen kommer med största möjlighet att bli jätte mysig och lyckad. Desperate Housewives + citron och vallmo scones + te. ♥

Jag ska vara glad som har världens underbaraste lillasyster. Det är tur att hon låter mig smaka på allt gott hon bakar. Jag bakade faktiskt också för någon dag sedan, kardemumma och apelsin muffins. Hittade receptet i en jättefin bok jag fick från min kompis. Ni får kanske se muffinsen någon dag! :)

/Nellie


RSS 2.0