Summer update

Bara så att ni vet så kommer det inte att finnas mycket att se här under sommaren. Jag tänker inte sitta inne och blogga men då och då kanske jag slänger in ett inlägg, så försvinn inte för alltid. ;)

Ha en super härlig och bra sommar.

/kram Nellie.


Skolavslutning

Tumblr_llw96fyz9u1qe49wpo1_500_large
weheartit.com


Jag kan knappt fatta att om några timmar så är jag fri från skolan i en hel sommar. Det känns konstigt, för det har gått så snabbt. Det känns som att det bara var någon dag sedan det var 1-2 månader kvar.

Jag har på mig en vit klänning, och blåa skor med kilklack. Ni kanske får se bilder senare. ;)


Tre saker som har hänt i mitt liv...

...på den senaste tiden. :)


Jag klistrade på en frukt-klisterlapp på min kind. Undrar hur mogen jag egentligen är som orkar lägga upp den här bilden på bloggen...


Mina super-coola självlysande ben! Ja, jag har för mycket fritid. Jag fotograferar mina ben vid fönstret för att jag inte har något att göra. :P


Jag målade mina naglar. Nu är de glittriga och söta. :)



Förlorat vad

Jag och min syster slog vad om vem som skulle hoppa i vattnet först. Hon vann och jag är därför skyldig henne en länkning. Men det gör mig ingenting! Hihi.

Här är hennes fina blogg: http://dreamaboutthat.blogg.se/


Desperate Housewives

Tumblr_ldwgacdrvu1qbvxwmo1_500_large
från weheartit.com

Ikväll är det sista avsnittet av Desperete Housewives som jag följer varje avsnitt av. Haha.
Jag ska baka något med min syster till ikväll, tror det ska bli en chokladkaka. Men man kanske borde baka någon frukt-paj som Bree jämt gör? Fast det är inte lika gott.

Dagens avsnitt kommer nog bli spännande, ska ni se det?


Hair decoration


Spot Feather & Gem ClipWide Lacy Flower Bando
Min absoluta favorit smyckes-butik är Accessorize. Deras smycken, kläder, hattar m.m är så sjukt snygga! Jag kollade runt lite på deras hemsida precis, och hittade några fina dekorationer för håret. Jag älskar fjädrar och saker med lite bohemisk stil. Accessorize smycken passar många olika stilar, så mitt tips till alla som läser det här är att rusa till närmaste Accessorize butik!

Extravagant Feather Crown Bando


Första doppet

Idag ska jag bada ute för första gången det här året. Det verkar som att alla andra redan har hunnit göra det. Det ska bli kul. Just nu har jag kommit ut ur duschen och ska snart göra mig klar inför dagen. Igår var jag ute hela dagen. Gjorde inte så speciellt mycket då, gick mest omkring barfota i gräset och levde livet! En toppen dag enligt mig.

Dagens fråga:

Har du badat utomhus än det här året?

Tumblr_lmbcfousll1qkzfp1o1_500_large
från weheartit.com


Tjolahopp tjolahej!


The first day of summer



Fotat av mig.

Igår var det den första dagen som verkligen kändes som sommar. Det var så varmt att jag gick med bara shorts och en blus. Och det har blivit varmt i vattnet, så vi ska nog bada i helgen. Jag och sötaste systern var ute och hade picknick. Vi hade köpt jätte mycket mat och frukt men vi orkade inte äta upp allt. Sen några timmar senare så åt vi kulglass. På måndag är vi lediga, sen är det bara 3 dagar kvar till sommarlovet. Jippiiieee! :D







RSS 2.0