Favorit nagellack



Inte världens vackraste bilder, orkade inte redigera dem heller, så ja...

Det här nagellacket förkänar ett eget inlägg på bloggen. Jag älskar färgen. Typ lite körsbärs röd, jätte fin! Dessutom så är ju Depend (som jag har sagt förut) mitt favorit märke på nagellack, och det här lacket är såklart också därifrån (liksom typ alla mina andra nagellack). Depend är ju billigt också, och det är ännu ett plus. Jag orkar iallafall inte spendera mina pengar på såna där gigantiska nagellack man nästan aldrig använder som är superdyra. Nagellacket är iallafall nr. 135!

/Nellie


Frukost inspiration

Frukost är något jag inte klarar mig utan. Därför är det roligt att det går att variera den så mycket! Här kommer massor av frukost inspiration! Alla bilder är hämtade från weheartit.com.

X_51729d68_large
Hur sött är inte det här? Jag vill också ha såna pankakor/plättar!!

Tumblr_li9sptm2zr1qdlthio1_500_large

Tumblr_lij77pxc6u1qdopjko1_500_large
Åh, gamla sommarminnen. Minns när jag var liten och vi hade plockat bär vi åt med mjölk. Det är ju så gott.

Tumblr_lil5ekvjzr1qghlqko1_500_large
Haha, kanske inte så nyttigt men smarrigt värre. :D

Frukost1_139533386_large

Tumblr_lim8vgi78x1qgfjino1_500_large

Tumblr_lawiocte4c1qza0fjo1_500_large

Tumblr_lhee48tadn1qbih6so1_500_large
Våffel berg. 8D

Okej, det blev väldigt mycket onyttigheter. Hih.

/Nellie






Shopping

Tumblr_lgum7gdu4d1qgf9j8o1_500_large
weheartit.com

Idag har jag varit och shoppat. Fick med mig en jättefin klänning, en transparent blå skorta, en jumpsuit och höga strumpor som slutar över knäna hem. Strumporna var svarta med spets och en rosett högst upp. Fin, fint! Jag total älskar våren! (haha, total älskar xP) Man blir lycklig bara av att gå ut när solen skiner. Allt är så himla mycket härligare. Vintern är faktiskt för lång. Nu tänker jag trolla bort all snö som finns kvar!

/Nellie


Kommentera!


Fotot är taget av mig. Copyright som vanligt.

Det skulle verkligen göra mig glad om ni som läser min blogg skrev någonting kort om vad ni tycker om mina foton/teckningar. Det blir mycket roligare än att bara veta att ni läser bloggen och jag kommer att få mer lust att blogga då. :)

/Nellie


Koi fisk



Teckningen som aldrig blev visad.

/Nellie


Tricia

Bloggtips!

Triciawillgoplaces är en utav mina favoritbloggar! Jag älskar hennes orginella klädstil och hon är också riktigt bra på att fota. Hennes blogg är verkligen en ni borde läsa. Klicka här!

Förlåt för att dagarnas teckningar inte har hamnat på bloggen än. Jag lovar ingenting, men jag ska försöka lägga upp dem i eftermiddag.

/Nellie


7 ways to wear a scarf


 
Jag gillar Michelle Phans videor. Dem är kanske lite överdrivna ibland men ganska inspererande. :)
Nu har hon börjat visa mode/frisyr guider också och dem är roliga.

/Nellie


Music

 



 Love the way you lie part 2


 
 Keep Breathing



 Not like the movies

 ♥

Har redan gjort klart dagens teckning, duktigt va? Men precis när jag skulle fota den så dog kamerans batteri. Svhuwilömrw!!! Det där var inte ett ord, men, men... vi får se om jag hinner visa bilden idag, annars får ni se den imorgon.

/Nellie


You scream, I scream, we all scream for ice cream!


 
 Här är alla GB's nyheter! Jag har provat Daim med päronsmak. Och den var riktigt god, päronglassen smakade som sådan där päronglass i "big pack" paket med glass, men det var gott. Jag trodde inte att smakerna skulle passa tillsammans men det gjorde dem. Älskar att äta GB's glass, man får en konstig sommarkänsla fast det fortfarande är vinter. Haha. XD

/Nellie


Dagens teckning



Jag har sett att många konstbloggar har börjat med "en teckning om dagen" så jag tänkte följa trenden. Det är alltså som det låter, man ritar en teckning varje dag och laddar upp den på bloggen. Jag tänker inte ha några krav på att teckningarna ska bli jättebra när jag gör detta för då kommer jag bara att bli sur om det inte blir som jag vill. Jag ska alltså prova att börja med det här, men jag vet inte hur länge jag kommer hålla på, haha.

Här är i alla fall den första teckningen. Använde inget sudd, så den blev väl halv bra. Gjorde den väldigt snabbt men som sagt, jag tänker inte att teckningarna ska bli jätte bra, jag gör mest det här för att få ur mig min kreativitet och förhoppningsvis bli bättre på att rita.

Hejs svejs!

/Nellie


Näckros


Hehe, inte så bra bildkvalitet...

Näckrosor är vackra blommor. Så det blev vad jag ritade (eller snarare målade) för ett tag sedan. Äntligen en till akvarell teckning av mig. Den är ganska liten, men jag blev rätt så nöjd. Jag har precis upptäckt att det är himla roligt att rita blommor, håller på med en röd ros på bilden i skolan. Men den blir lite mer avancerad. Jag har kommit igång lite med mitt ritande nu, snart slänger jag upp en till teckning på bloggen!

/Nellie


Dumbledore

Thm_phpd6l6b6_large

Hih ♥


Today's inspiration

Tumblr_lh2jqwiw4w1qe519jo1_500_large
Terrakate4_large
Th_500_375_1300097240_1300097240_tumblr_lhngiytdke1qbtfepo1_500_large
weheartit.com

Behöver man inspiration till någonting så är weheartit.com den bästa sidan. Älska, älska! <3
Idag har varit en ganska bra dag, drama som var rätt roligt, sen blev jag lite flum på eftermiddagen. Nu sitter jag hemma och känner mig trött och seg. Jag är (ganska) klar med läxorna så det var ju bra. Hmm.. sitter och lyssnar på lite musik och kollar på lite saker på youtube. Har inte ritat på länge. Borde ta tag i den där "en teckning varje dag" grejen. Vi får se hur det blir med det...

/Nellie


Två nya The sims 3 spel!

Jag och min syster har köpt två nya The sims 3 spel. De kostade bara 99 kr styck, billigt va?
Vi köpte de två expansions paketen "Destination världen" och "Drömjobb". Det ska bli kul att prova drömjobb, jag hade "Arbetsliv" till The sims 2 och det var jätte roligt.




/Nellie


Ny design!

Ny design uppe på bloggen, tryck på F5 för att allt ska hamna på plats.
Tycker ni om den?

/Nellie


Glitter



Lite glitter + papper + kamera.
Snart kommer en sprillans ny design upp på bloggen. Roligt va? ^^
Jag orkar inte göra egna designer längre, vill använda min tid till andra roligare saker. Så designen är en gratis design den här gången också. När man har läxor ofta så vill man liksom använda den "fria" tid man har till saker som är kul.

Jaja, snart kommer designen upp, det är det bara att attackera "F5" knappen så kommer den upp! :D

/Nellie


Rihannas vackra hår


Bild från google.se

Jag älskar Rihannas hår på den här bilden. Så superduper snyggt. :D
Önskar att man hade mod nog att våga göra något coolt med sitt hår... aja, jag kommer nog ha kvar min hårfärg ett långt tag.

Skulle du kunna färga ditt hår i någon stark färg?

/Nellie


Robot


Nytt nagellack från Depend.

Äntligen har jag fixat ett till inlägg till kategorin "naglar". Fast det blev inte något pynt den här gången.
Men visst är mitt nya nagellack fint? Det är så himla snyggt med grått nagellack tycker jag. Matta nyanser är också fina fast just det här är lite skimrande. Jag tänker på robotar när jag ser färgen, nagellacket kanske borde heta "robot" haha. Hoppas ni har en bra kväll.

Vilka är det som läser min blogg förresten? Vore kul att veta, skriv gärna lite om dig själv i en kommentar.

/Nellie


Photography


En bild jag är ganska nöjd med, jag gillar ljuset.

Visst har jag blivit lite duktigare på att uppdatera? Och jag tänker bli ännu bättre. :)
Jag tänkte plugga som en galning idag inför provet imorgon, men planerna blev ändrade. Jag blev helt plötsligt jätte yr och det gick helt enkelt inte att plugga. Men nu har det blivit lite bättre så jag ska ta tag i pluggandet igen snart. Nu till "dagens fråga":

Vad vill ni att jag ska skriva/skriva mer om i bloggen?

/Nellie


Fettisdagen

Img_5650-2_135706906_large
Bild från weheartit.com

Idag får man proppa i sig semlor om man vill! ^^
Japp, för ingen har väl missat att det är semmeldagen/fettisdagen idag? Baktokiga som vi är här hemma hos mig så bakar vi egna semlor idag, dem är i ugnen nu.

Jag borde återgå till mitt pluggande nu. Det funkar inte så bra att sitta vid datorn samtidigt, jag läser en mening i min SO bok och sen så glömmer jag helt bort den och fastnar vid datorn en lång stund. Ajabaja Nellie.

Ha en bra semmeldag x)

/Nellie


Strawberry breakfast



Jag har börjat att älska havregrynsgröt. Det är lite udda med tanke på att jag hatade både smaken och konsistensen första gången jag provade det. Men ju mer man äter det, ju mer gillar man det verkar det ju som. Så är det iallafall för mig. På bilden ser ni min mumsiga frukost som bestod av havregrynsgröt, mjölk, jordgubbar och lite solrosfrön (som förresten verkar passa med alla smakkombinationer till gröten).

<3

/Nellie


Birdie

Igår tog jag en bild på en liten söt fågel, kvaliteten är inte så bra, men jag var tvungen att zooma för att inte skrämma bort fågeln. Jag älskar små söta fåglar, dem är så roliga att fota. Haha.




Kameran fungerar!

Det var bara att söka på google.se efter hur man gjorde för att få bort "spärrat kort" saken från kameran och det gick på några sekunder. Så nu går kameran att använda igen, hallelujah moment! XD
Det där lät.. skumt. Aja, jag är tillbaka kära människor (hoppas jag iallafall).

Det tänker jag fira genom att slänga upp några av gårdagens bilder här på bloggen!

/Nellie


RSS 2.0